Zelf geen tijd om constant content te produceren en dagelijks bezig te houden met marketing? Ons abonnement biedt uitkomst voor ondernemers die het te drukken om goed met hun marketingactiviteiten bezig te houden en voor bestuurders die hun vrijwilligers willen helpen meer uit hun kostbare tijd te halen.

Als vereniging zijn er vrijwilligers verantwoordelijk voor de website of wervingsactiviteiten en als ondernemer doe je dit waarschijnlijk allemaal zelf. Misschien heb je een duur reclamebureau dat een website bouwt, maar krijg je daardoor traffic naar je club? Wij geloven niet in snelle oplossingen en werken daarom met abonnement.

In tegendeel tot de meeste reclamebureaus helpen wij je niet met de middelen. Wij helpen je met een strategie om meer mensen naar jouw club te trekken. We kunnen je helpen met het optimaliseren van je middelen en indien gewenst kunnen we met partners ook je website bouwen. Alles wel vanuit een strategie waarbij de middelen geen doel op zich zijn. Versterk jouw marketingcommissie of afdeling door een ervaren adviseur en marketeer in huis te halen.

Soorten abonnementen

Wij bieden abonnementen vanaf 130 euro per maand. Afhankelijk van de uitdaging van jouw organisatie wordt een abonnement op maat vastgesteld.

Neem contact op