30 september 2016 | Nieuws & evenementen

Wij zijn trots om te mogen melden dat ook dit jaar het Jeugdsportfonds Rotterdam weer hét goede doel is van de NN Marathon Rotterdam. In 2016 mochten wij in opdracht van Rotterdam Sportsupport de activatie campagne uitvoeren en hebben we een verschil kunnen maken in het leven van tweehonderd kinderen. Dankzij de bijdrage van lopers en donateurs kan het Jeugdsportfonds Rotterdam voor 200 kinderen een jaar de contributie vergoeden en halen ze een kind dat leeft in armoede even uit deze situatie.

Ieder kind moet kunnen sporten

Vorig jaar heeft het Jeugdsportfonds Rotterdam voor in totaal 4500 kinderen die leven in armoede sport mogelijk kunnen maken. Het sporten gaat veel verder dan één uur in de week. Kinderen komen in een netwerk waar ze andere kinderen ontmoeten, nieuwe vaardigheden opdoen en bovenal even plezier kunnen hebben. Helaas bereiken we meer dan de helft van alle kinderen binnen Rotterdam die in armoede leven nog niet. En daar gaan we met dit jaar met de campagne rondom de NN Marathon Rotterdam wat aan doen.

Bekijk hier de campagne film