21 december 2016 | Nieuws & evenementen

Vanaf januari openen we in Arkel ons nieuwe trainingscentrum. In het oude station van Arkel organiseren we vanaf het nieuwe jaar marketingtrainingen speciaal voor vrijwilligers en professionals die werkzaam zijn in de sport.

Wij verzorgen al enkele jaren training voor gemeenten en sportbonden en helpen bestuurders en vrijwilligers met het in de markt zetten van hun club. Met de komst van onze eigen trainingslocatie kunnen we nog meer trainingen organiseren en mensen nog beter helpen om meer leden en sponsoren te werven.

Blijf altijd scherp

De sportmarkt verandert in een snel tempo en als bestuurder of ondernemer sta je iedere dag voor de uitdaging om op die veranderingen in te spelen. Wij kunnen jou hierbij helpen en helpen je bij het oplossen van vraagstukken zoals:

  • Hoe betrek je nieuwe doelgroepen?
  • Hoe realiseer je nieuwe verdienmodellen?
  • Hoe blijf je een passend sportaanbod creëren?
  • Hoe gebruik je nieuwe media?

Eerste training

De eerste training staat gepland op dinsdag 24 januari en tijdens deze avond nemen wij jou mee langs de basisbegrippen van marketing. Wij helpen je on- en offlinemiddelen te combineren om te sturen van zichtbaarheid naar een lidmaatschap.

Vroegboekkorting

Speciaal voor onze opening bieden wij deze eerste sessie extra scherp aan om jou kennis te laten maken met onze trainingen. Meer informatie over de trainingen, locatie en kosten kun je vinden via de onderstaande link.

Meer informatie