Heb je tijd te kort om een goede marketingstrategie op te zetten en uit te voeren? Weet je niet waar je moet beginnen en helpen je huidige on- en offline middelen je niet om conversie te krijgen? Of sta je zelfs aan de start van je bedrijf en heb je nog geen middelen. Dan kunnen wij je helpen.

Wij zijn geen websitebouwers die je een dure website proberen te verkopen of designbureau die je een brand identity verkoopt. Wij verzorgen geen Quick fix maar werken langdurig samen aan een strategie om klanten te verleiden, binnen te halen en langdurig te binden.

Hoe werken wij

Wij helpen je om jouw idee te vertalen naar een creatief en strategisch plan. We helpen jou bij het uitdenken van een unieke positionering en vertalen dit naar een aantrekkelijk aanbod. Als we weten hoe we leden of klanten gaan verleiden dan gaan we verder naar het strategische concept waarbij we je helpen sturen van zichtbaarheid naar een lidmaatschap.

Ons bewezen stappenplan

  • Stap 1: van idee naar concept
  • Stap 2: realiseren on- en offlinemiddelen
  • Stap 3: trainen vrijwilligers/ personeel gebruik middelen
  • Stap 4: optimaliseren middelen
  • Stap 5: zorgen voor interactie en traffic

Wij bouwen zelf geen websites of maken geen promotiemiddelen. Hiervoor werken wij samen met een groot netwerk aan partners. Op basis van jouw budget zoeken wij de juiste partners. Heb je zelf al partners voor je website dan kunnen wij je helpen met een goede briefing voor hen, zodat ze het creatieve concept op de juiste manier vormgeven.