Wij zijn geen webbouwers of duur designbureau. Als marketing- en adviesbureau hebben wij jarenlang ervaring met het adviseren van sportverenigingen en sportscholen bij de meest uiteenlopende organisatievraagstukken.

Onze specialisatie ligt op het gebied van Marketing van online tot offline marketing en van behoefteonderzoek tot conversie optimalisatie. Wij doen het werk niet voor jou, maar helpen je met onze kennis. Onze visie is dat een adviseur zijn mouwen opstroopt als het moet en dingen uitvoert. Maar een goede adviseur zorgt dat hij misbaar wordt en kennis overdraagt.

Tijdens een adviesproces vervullen wij de volgende rollen:

  • Co√∂rdinator
  • Strateeg en onderzoeker
  • Coachen & partner
  • Trainer
  • Uitvoerder

Wij werken altijd volgens een vastomlijnd proces dat gemiddeld zes tot twaalf maanden duurt. Tijdens dit proces starten we met een onderzoek, dit vertalen we naar een plan en strategie. Daarna helpen we je met het realiseren van de middelen. We helpen je met een briefing voor de vormgevers, websitebouwers, tekstschrijver en indien gewenst sturen we deze ook aan.

Na de eerste maanden staat de strategie en zijn de middelen gereed of geoptimaliseerd. Daarna gaan we je helpen met het realiseren van traffic. De eerste stap is dat we vrijwilligers/ personeelsleden trainen in het gebruiken van de on- en offlinemiddelen. Daarna gaan we samen de conversie optimaliseren en indien gewenst voeren we zelf je emailstrategie of social media strategie uit.