THE GAMECHANGER – DANNY RIJNHOUT


Als bestuurder of ondernemer moet je bereid zijn te durven vallen en opstaan. Een japans gezegde: is fall down seven times, get up eight. Maar wat als je opstaat en de verkeerde richting oploopt. Hoe weet je dat je niet weer dezelfde fouten maakt en weer valt. Of erger nog je hebt niet eens meer door dat je niet opstaat. Danny Rijnhout stelt zichzelf als ondernemer iedere dag de vraag. Is wat ik vandaag doe belangrijk. Brengt dit mij dichter bij mijn doel of moet ik dingen radicaal anders doen. Danny Rijnhout heeft zelf talloze keren het spel veranderd en zijn directheid zorgt voor urgentie. Hij zegt je wat je niet wilt horen, maar waarvan je zelf al weet dat dit juist de belangrijkste dingen zijn die je kunt doen. Actie, resultaatgerichtheid en paden bewandelen buiten je comfortzone liggen ten grondslag aan zijn succes. Deze dingen zijn lang niet voor iedereen weggelegd. Als je niet bereid bent uit je comfortzone te stappen dan is deze aanpak niks voor jou. Durf je het. Dan gaan we samen opzoek naar jouw zone of development en geloof me als je wilt kun je alles bereiken.

Direct, Betrokken en Actiegericht

Vier jaar geleden was hij een veel gevraagd adviseur. In opdracht van verschillende gemeente en bonden heeft hij veel verenigingen geholpen met de meest uiteenlopende organisatievraagstukken. Van het realiseren van een eigen accommodatie tot het voorkomen van een faillissement. Van het bedenken van nieuwe sportconcepten tot het ontwikkelen van maatschappelijke programma’s.

In 2018 gooide Danny het roer om en binnen een jaar realiseerde hij zijn eigen sportschool Barbells & Punches en binnen vier jaar groeide deze sportschool uit tot een gym met bijna 400 leden. Wat begon als een eigen proeftuin liep uit de hand tot een sportschool van 600 m2. Inmiddels heeft hij de helft van de sportschool verkocht en wordt het tijd om opgedane kennis en inzichten te delen met andere.

  • Verenigingsadviseur.
  • Procesbegeleider.
  • Trainer en coach.
  • Schrijver, motivator en spreker.

GEDRAGSVERANDERAAR

90%

STRATEEG

60%

ONDERNEMER

70%

MARKETEER

50%